O nama

Bayer

O nama

Bayer

Bayer je globalna kompanija sa ključnim kompetencijama u oblasti nauke, zdravstvene nege i ishrane. Sve naše proizvode i usluge osmišljavamo tako da pomognemo i omogućimo ljudima i planeti da napreduju, istovremeno podržavajući napore za rešavanje globalnih izazova.

Bayerova vizija „Zdravlje svima, glad nikome“ je motiv koji nas pokreće. Nastojimo da se izborimo sa najvećim svetskim izazovima i zadovoljimo osnovnu ljudsku potrebu za zdravljem i ishranom.

Vođeni našom svrhom „Nauka za bolji život“, donosimo revolucionarne inovacije u zdravstvu i poljoprivredi. Doprinosimo svetu u kome se bolesti ne samo leče već i efikasno sprečavaju, u kojem ljudi mogu više i bolje da brinu o sopstvenim zdravstvenim potrebama, u kojem se proizvodi dovoljno poljoprivrednih proizvoda uz očuvanje prirodnih resursa planete. U Bayeru rast i održivost idu ruku pod ruku. Ukratko, radimo na tome da naša vizija postane stvarnost. Naša strategija uvek vodi dalje našu viziju, jer želimo da postignemo dugoročan profitabilan rast i damo pozitivan doprinos društvu i životnoj sredini.

Naša misija je da transformišemo poljoprivredu i pokrenemo sistem ishrane koji je u još većoj meri održiv.

Više od 150 godina koristimo moć nauke i imaginacije da unapredimo zdravlje i ishranu. A zajedno možemo da postignemo mnogo više.

Predstavništvo Bayer grupe osnovano je u Srbiji 1997. godine. Kao i u svetu, Bayer u Srbiji deluje u oblasti Life Science. Sa preko 70 zaposlenih, Bayer u Srbiji zauzima lidersku poziciju u ključnim oblastima farmacije i poljoprivrede. Briga o zdravlju ljudi, kao i ulaganje u razvoj domaće poljoprivrede, glavni su ciljevi kompanije Bayer u Srbiji.

Odgovornim poslovanjem, Bayer doprinosi unapređenju zdravstvenog sistema i poljoprivrede naše zemlje. Kao prepoznatljiv brend, Bayer je sastavni deo domaće farmaceutske industrije i poljoprivredne proizvodnje.